דף הבית » מידע מקצועי » כל המידע על: מסעדה יפנית, רחוב הארבעה, תל אביב

כל המידע על: מסעדה יפנית, רחוב הארבעה, תל אביב

מסעדה יפנית רחוב הארבעה תל אביב

רחוב הארבעה הוא רחוב בתל אביב. היא מפורסמת במסעדות היפניות שלה. הרחוב נקרא על שם היפנים שהיו בעלי מסעדה במקום בתחילת שנות ה-1900. שמו של הרחוב הוזכר לראשונה במאמרם של ספי כהן ומשה שטטליצקי שהתפרסם ב”ניו יורק טיימס” ב-27 ביוני 1950.

המאמר מתאר את רחוב הארבעה כ”רחוב העתיק, העתיק, המקסים והיפה ביותר של תל אביב”. הוא גם מזכיר כי “המסעדות היפניות נבדלות באלגנטיות, עידון וטוב טעם”.

מסעדת רחוב הארבע קיימת כבר זמן רב. הבעלים של רחוב הארבעה היה איש עסקים ישראלי שהקים את המסעדה בשנת 1926. הוא היה מעיירה קטנה בשם תל אביב, שפירושה “עיר הפנינה”. בשנת 2005 הפך רחוב הארבעה לאחת המסעדות הראשונות שזכו לכוכב מישלן. למסעדה יש יותר מ-60 שנות היסטוריה והיא ממשיכה לשרת את לקוחותיה גם היום

תפריט המסעדה נועד לפנות ללקוחות יפנים וישראלים כאחד. התפריט מציע מגוון מנות, לרבות סושי וסשימי, וכן אטריות ומרקים, המוכנים מחומרי גלם טריים בלבד.

מסעדה תאילנדית תל אביב

יש הרבה מסעדות תאילנדיות בתל אביב. מאמר זה יציג כמה מאות מסעדות.

1.) מסעדת בית תאילנדי

בחירה רגועה עם קלאסיקות וקינוחים תאילנדים, בתוספת קוקטיילים, סאקה ורשימת יינות חזקה.

2.) ויקי כריסטינה

אוכל נהדר, אווירה נהדרת. שירות פנטסטי, עם זריקה על הבית.

3.) קב קם

מסעדה אנרגטית שמציעה צלחות תאילנדיות חריפות בשילוב אלכוהול, וגם בר ודי ג’ייז.

4.) טייגר לילי

5.) נאם

“נאם קינג ג’ורג׳ – בית לאוכל תאילנדי Nam king keorge – thai cook house”

6.) אונאומה

“מסעדת Onauma בתל אביב הינה מסעדה תאילנדית אותנטית. אונאומה מזמינה אתכם ליהנות מטעמים אותנטיים וניחוחות ארומטיים של המטבח התאילנדי. התפריט של מסעדת אונאומה כולל היצע של מנות ראשונות, מרקים, ומנות עיקריות מוקפצות בווק.”

מסעדות יוקרה בתל אביב:

1.) יפו תל אביב

מסעדה אופנתית המגישה מטבח ים תיכוני עם השפעות צרפתיות ואיטלקיות באווירה מעודנת.

2.) פופינה

ארוחה מצוינת בחלל נחמד מאוד זה. צלחות יצירתיות בטעם נפלא. השירות ללא דופי ומקצועי 👍🏻 השף מטפל בשירות באופן אישי

3.) אריה

הכל כאן 10/10 – האוכל היה טעים ומצופה באלגנטיות, האווירה הייתה נחמדה מאוד והשירות היה מדהים.

4.) פופ ואפיפיור

“פסגת יצירתו הקולינרית השף הבינלאומי שחף שבתאי. דיאלוג השואב כוחו מחומרי גלם מקומיים והמטבח האסיאתי הייצרי והיצירתי. שחף יוצר מפגש בין תרבויות המביא את הכח והטריות של בייקרי וממזג אותו עם דגים נאים, פירות וחומרי גלם אקזוטיים. על עיצוב המסעדה וריהוטה, קביעות. הטון והסטייל אחראי סטודיו ארמני קאזה מילאנו בניצוחו של מעצב העל ג’ורג’יו ארמני. המסעדה רחבת הידיים מציעה מספר סגנונות ישיבה פרטית להתכנסות של עד 30 אורחים.”

5.) טוטו

האוכל היה נהדר, מצגת יפה, המסעדה עצמה מדהימה לאחר השיפוץ. רוב השולחנות ממוקמים היטב עם מרווחים מתאימים ביניהם.

דילוג לתוכן